Rólunk

Kik vagyunk:

A DS ONLINE NETWORK Kft.  több mint 10 éve alakult mint egy kis informatikai üzlet. Megalakulásunk óta folyamatosan törekszünk a fejlődésre, bővülésre illetve a lehető legmegfelelőbb ügyfél elégedettségre. Családias vállalkozás vagyunk, így szeretnénk azt az érzést kelteni hogy bármilyen technikai kérdés, szerviz, vagy garanciális ügyintézés kerüljön szóba, fordulhatnak hozzánk bizalommal.

Nálunk minden felmerülő probléma kezelés egyedi és személyre szabott.

 

Miért a használt eszköz ?

Sok visszajelzés érkezik, hogy a 100-200eFt-os, rövid időre tervezett laptopok teljesítménye és minősége nem túl időtálló. Nem masszívak, túlmelegszenek, megrepednek.

Munkára többnyire nem alkalmasak, nem erre tervezték őket. Használtan megvásárolni őket nem javasolt. A megbízható, terhelhető, 5-10 évre tervezett, praktikus, üzleti prémium laptopok magasabb értéket képviselnek, 350-900eFt az új áruk. Mi ezt ennek a töredékéért biztosítjuk.

 

 

Egy jó minőségű üzleti laptop évek múltán is kiemelkedő minőséget biztosít. Tapasztalataink alapján számunkra a legjobban bevált üzleti márkák a következők:

Dell Latitude, HP Elitebook, Lenovo ThinkPad.

 

Raktárkészletünk nagy részét ezen típusú eszközök képezik.

Természetesen gondolván az egyéb igényekre már tartunk gamer, illetve nem üzleti, otthoni felhasználású eszközöket is.

Ha bizonytalan, bármilyen kérdés merül fel, szakképzett kollégáink segítenek.

 

Előnyeink:

  1. Minimum fél év garancia használt termékeinkre.
  2. Több mint 10 éves szerviz tapasztalat.
  3. Nálunk az ügyfél elégedettség a legfontosabb.
  4. Minden gépünk alaposan tesztelt és bevizsgált, hogy a legjobb élményt nyújtsa vásárlóink részére.
  5. Raktár készletünk hetente változik, bármikor ha betér hozzánk több mint 100 laptop közül válogathat(/választhat).
  6. A hét hat napján várjunk ügyfeleinket, merüljön fel bármilyen igény.
  7. A megvásárolt laptopok mellé bővítés kérhető(memória, háttértár), amit kiemelten gyorsan elvégzünk ügyfeleink kérésére.
  8. Raktárról azonnal, szinte bármilyen kiegészítőt vásárolhat eszköze mellé, széles körű kínálatunkból(notebook táska, egér, monitor, dokkoló, nyomtató).
  9. Ha esetleg nem találnád meg amit szeretnél, köszönhetően a webáruházunk hatalmas kínálatának( www.microstore.hu ), 620 000 termék közül válogathatsz, mely rövid időn belül meg is érkezik széleskörű beszállítói hálózatunknak köszönhetően.

Webshopunk és cégünk célja, hogy olyan újszerű használt laptopokat forgalmazzunk, amelyekre minőségüknek köszönhetően magas igény mutatkozik, de újkori áruk szintén az. Ebből kifolyólag jelentős igény mutatkozik az újszerű használt prémium laptopok iránt, ugyanis ezek ára, 30-60%-kal alacsonyabb, de mégis kiváló állapotúak, így sokkal kedvezőbb ár-érték arányúak.Forintoslaptop.hu - DS ONLINE NETWORK Kft. © Minden jog fenntartva | 2011-2024